Čestitke za vaš novi paketek radosti! Nič ni bolj dragocenega kot novorojenček, in z veseljem bi vam pomagali ujeti prve trenutke življenja vašega malčka. Fotografiranje novorojenčka je čudovit način, da dokumentirate podrobnosti, sladke izraze in nežna čustva tega posebnega časa.

Fotografiranje bomo izvedli na varen in udoben način. Sodelovali bomo z vami, da ustvarimo osebno fotografiranje, ki ustreza vašim željam in potrebam. Lahko izbirate med različnimi rekviziti in ozadji v studiu. Fotografiranje novorojenčka izvajamo v slogu “life-style” torej brez vseh teh čudnih in nenaravnih poz. V fotografiranje lahko vključite tudi svojega partnerja, otroke ali hišne ljubljenčke, da bo to družinsko slavje.

Priporočamo, da rezervirate fotografiranje novorojenčka v prvih dveh tednih po rojstvu, saj je to najboljši čas, da ujamete njihove zaspane in skrčene poze. Vendar seveda lahko tudi pridete ko jedojenček že malo starejši, bomo prilagodili fotografiranje temu. Poskrbeli bomo, da bo vaš otrok topel, prijeten in varen skozi ves postopek.

Po želji lahko pridemo tudi k vam domov ali na lokacijo po vaši izbiri, če imate raje bolj naravno in iskreno nastavitev. Tudi v tem primeru bomo ustvarili lepe slike, ki prikazujejo osebnost in čar vašega otroka.

Fotografiranje novorojenčka?

Tu so stvari, na kateri ne pozabite za popolni rezultat:

Kdaj je bolje?

Optimalno obdobje fotografiranja je ko novorojenček je star med sedem in štirinajst dni. V tem času še vedno trdno spi, je bolj umirjen in sodelue pri fotografiranju. A če ste slučajno zamudili, imamo tudi ideje za fotografiranje malo starejših novorojenčkov;)

Glavno je udobje

Optimalna temperatura zraka je 25-28 stopinj. S takšnimi kazalci novorojenček ne bo občutil nelagodja! Seveda se vam morda zdi, da je vroče, toda za novorojenčka je to optimalni temperaturni indikator, pri katerem se dobro počuti in mirno spi, kar bo omogočilo fotografiranje.

Brez naglice

Fotografiranje novorojenčkov običajno trajajo do 2 ur - tukaj je bolje, da ne hitite, tako da se glavni udeleženec počuti udobno, morda bo odločil tudi za kosilo ali se bo parkrat preoblekel.


Kje je boljše?

Fotografiranje lahko izvedemo v našem foto studiu ali v udobju vašega doma. Fotografiranje poteka zelo podobno v obeh primerih in v obeh primerih dobite res lepe fotografije in spomine!

Fotografiranje doma??

Seveda bomo veseli če pridete v naš foto studio, in vedno to priporočamov če obstaja taka možnost. Tukaj nadziramo vse in bomo poskrbeli da bodo vaše prvo fotografiranje z novorojenčkom popolni. Ampak, to ni jedina možnost! Lepe slike bomo naredili tudi pri vas doma. Če potrebno, prinesemo s sabo tudi studijsko razsvetljavo!

Bolje, če prej

Načrtovanja fotografiranja novorojenčka ne smete odlagati do zadnjega trenutka. Čas zelo hitro beži, še posebej, ko je toliko novih skrbi. Pišite nam in pomagali vam bomo pripraviti vse malenkosti!

Fotografiranje novorojenčkov - pakete

Fotografiranje novorojenčkaV Studiu

300 €

Trajanje: 1-1,5 ure
Predhodno svetovanje (styling)
Izposojo oblačil in dodatkov za fotografiranje
25 obdelanih digitalnih fotografij
Bon za tisk fotografij ali izdelavo fotoknjige
Zasebna galerija z vašimi fotografijami

Naroči se

Fotografiranje novorojenčkaDoma

330 €

Trajanje: do 2 ur
Predhodno svetovanje (styling)
25 obdelanih digitalnih fotografij
Bon za tisk fotografij ali izdelavo fotoknjige
Zasebna galerija z vašimi fotografijami
Potni stroški do 25 km iz Ljubljane

Naroči se

Fotografiranje novorojenčka2 v 1

-15%!

Paket Novorojenček
+
Paket Nosečnica.
Ob naročilu obeh paketov dobite popust na fotografiranje novorojenčka!

Naroči se

Dodatne informacije:

Studijsko fotografiranje novorojenčkov poteka v našem foto studiu v Ljubljani.

V paketu dobite bon v vrednosti 15 eur za tisk fotografij ali izdelavo fotoknjige.

Pri paketu fotografiranja novorojenčka doma nudimo tudi namestitev začasnega fotostudia. Cena: 30 € (za preverjanje možnosti namestitve prosim nas kontaktirajte)

Fotografiranje doma: Za vsak dodatni kilometer prevoza do vaše lokacije, ki ni vključen v izbrani paket, zaračunamo 0,50€/km.

Pri vsakem paketu lahko dokupite dodatne fotografije po ceni 10€/foto.

Pri nas vedno dobite:

Predhodno posvetovanje

Priprava je skoraj enako pomembna kot samo fotografiranje! Pomagali vam bomo izbrati oblačila in ne pozabiti na nobeno malenkost.

Strokovna obdelava

Vse fotografije so skrbno in strokovno obdelane, z avtorskim barvnim razvrščanjem in osnovno retušo.

Hi res

Vse fotografije v visoki ločljivosti, pripravljene za tisk in objavo na spletu in v družabnih omrežjih.

Everything captured

Poskrbeli bomo, da vsi emociji so ujeti! Zato smo prepričani, da boste ob vsakem pogledu na fotografije ponovno doživeli ta čudovita čustva!

John F. Kennedy

"Children are the living messages we send to a time we will not see."

Napišite nam

Želite naročiti se na fotografiranje? Imate vprašanja? Kontaktirajte nas!

    * Vse cene na spletni strani so zgolj informativne narave in niso javna ponudba.

    ** Fotografije retuširamo, po potrebi odstranimo napake kože, prilagodimo ozadje itd. Če NE želite, da bi bile vaše fotografije retuširane in jih želite prejemati samo z osnovno barvno korekcijo, prosim, pred fotografijo nas obvestite o svoji želji.