Iščete laboratorij za kvaliteten tisk vaših digitalnih fotografij? Mi smo tudi probali najti zanjesliv servis, ki bi bil hiter in tudi kvaliteten. Za nas je zelo pomembno da razviti fotografije izgledajo isto, kot na računalniku saj smo se tako trudili da jih obdelamo, ne bi želeli da po tisku vse barve so popačeni. Probali smo več različnih laboratorijev, a žal nismo bili zadovoljni z nobeno…

Zato smo odločili da moramo sami poskrbeti za svoje fotografije. Smo nabavili profesionalno opremo, kvaliteten papir in poskrebeli za natačno barvno kalibracijo vsega. Zdaj končno smo zadovoljni s končnim produktom. Lahko se pohvalimo da tiskamo res profesionalne premium fotografije najvišje kakovosti!

Zdaj ponujamo premium tisk digitalnih fotografij tudi vam! Mi ne ponujamo najbolj cenovno ugodnega tiska. A ponujamo najvišjo kvaliteto! Vaše fotografije bodo natisnjeni z 12-barvno inkjet tehnologijo, ki poskrbi da vsak polton je natančno shranjen na papirju. Tiskamo fotografije od 10×15 cm vse do formata A2!

Cenik: Tisk fotografij

A4 (21 x 29.7 cm)

premium sijaj, polsijaj ali mat papir

€5.00

A3 (29.7 x 42 cm)

premium sijaj, polsijaj ali mat papir

€10.00

A2 (42 x 59.4 cm)

premium sijaj, polsijaj ali mat papir

€20.00

Minimalno naročilo

€20.00

A4 (21 x 29.7 cm)

Fine Art papir

€15.00

A3 (29.7 x 42 cm)

Fine Art papir

€25.00

A2 (42 x 59.4 cm)

Fine Art papir

€45.00

Minimalno naročilo

€20.00

V čem je razlika med različnimi premazi?

Sijaj papir

Kot že ime pove, sijajni zaključni premaz doda sijaj vsaki sliki. Ta premaz poudari barve, poudari ten kože in lahko izravna majhne nepopolnosti na fotografijah. Sijajne fotografije imajo lahko zaradi bleščanja nezmotljivo opazen videz. Sijaj premaz je odlična izbira za fotokartice ali fotografije v fotoknjigo, ko želite narediti trajen učinek. A sijajni premaz je lahko bolj občutljiv na praske in prstne odtise. Sijajni premaz lahko povzroči tudi neželeno bleščanje, če ga gledamo iz različnih zornih kotov.

Mat papir

Mat papir je na ravno nasprotnem koncu spektra od sijajnega premaza. Mat papir ima nič odstotkov sijaja. Ko izberete take fotografije, ne boste naleteli na bleščanje, ki se zgodi pri nekaterih sijajnih fotografijah. Mat premaz na vaši fotografiji lahko daje občutek, da je utišana. Zaradi tega je mat fotografija idealna izbira za "scrapbooking". Poleg tega se na fotografiji z mat površino ostane manj prstnih odtisov in madežev – še ena prednost pri postavljanju slik v scrapbook album.

Polsijaj papir (satin, pearl, luster)

Polsijajni premaz je lepo ravnovesje med mat in sijaj premazom. Ima nekaj sijaja, kot sijajni papir, vendar ne odbija toliko svetlobe. Zaradi tega je polsijajni papir odlična izbira za fotografije, ki jih želite uokviriti. Polsijajna fotografija ima pogosto odličen barvni razpon. Mnogi ljudje ugotovijo, da so svetli odtenki še posebej živi na polsijajnem papirju. Če želite natisniti barvito fotografijo brez večjega bleščanja sijajnega papirja, je polsijaj ali satenast premaz odlična izbira. Fotografije s polsijajno površino izgledajo dobro tudi za gladkim steklom in si jih je mogoče ogledati iz več kotov. Pearl papir je ponavadi malo bolj proti sijaj papirja, luster pa obratno - ima še manj bleščenja.

Nosečniško fotografiranje v studiu s partnerjem
Nosečniško fotografiranje v studiu v Ljubljani. Fotografiranje nošečnic z družino v studiu
Darilni bon za fotografiranje. Profesionalno portretno fotografiranje v fotostudiu v Ljubljani
TISK FOTOGRAFIJ

Premium kvaliteta vaših razvitih fotografij

12 barvni inkjet tisk

Za maksimalno bogatstvo in razširjeno paleto barv

Do 42 cm širine

Maksimalna širina tiska do 42 cm za dih jemajoči plakati

PRO pigmentna črnila

Za izjemno odpornost na UV žarke in večletno trajnost brez bledenja

Premium papir

Za natančno reprodukcijo vseh poltonov in barv v kateremkoli okolju


Naroči premium tisk fotografij

Če imate dodatna vprašanja ali želite naročiti kvaliteten tisk fotografij, izpolnite spodnji obrazec